Prodej rodinné domy, 388 m2 - Hranice

Cena: 3 799 999 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 16 366 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Cheb
Lokalita: Hranice
Ulice: Šumavská 374
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 15:14
Číslo zakázky: 56469
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 194 m2
Výměra pozemku: 5084 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Představuje Vám prodej rodinného domu v obci Hranice v okrese Cheb. Obec Hranice se nachází na trase mezi Aší a německým Adorfem a jsou tedy výborně dostupné pro pracovní příležitost v Německu. Jedná se o klidné městečko s rozsáhlou občanskou vybaveností. K domu náleží velký pozemek o celkové rozloze 5084 m2 k vytvoření relaxačních zón, zahradničení nebo pro další výstavbu. Dům je před úplnou rekonstrukcí a nabízí ideální příležitost pro investory i jednotlivce, kteří chtějí vytvořit svůj vlastni prostor podle svých představ. Jako takový má jedno podzemní podlaží, přízemí a patro. V přízemí se nachází koupelna s WC, kuchyň a další místnost. V 1. patře koupelna s WC, další pokoje a prostorná chodba pro další využití. Dům má dvě vlastní kopané studny ze, kterých se čerpá voda, kanalizaci a na hranici pozemku je přiveden veřejný vodovod a tudíž je připraven připojení k domu. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva s centrálním rozvodem po celém domě navíc je zde příprava na krb.

Broker Consulting Vám poskytne jedinečnou službu finance a reality spolu , která zaručuje bezproblémový průběh obchodu, a navíc Vám ještě pomůžeme sjednat výhodné financování této nemovitosti.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 424 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop