Prodej chalupa, 158 m2 - Aš - Dolní Paseky

Cena: 2 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 12 490 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Cheb
Lokalita:
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 18:51
Číslo zakázky: 60380
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 167 m2
Výměra pozemku: 1700 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji jedinečnou historickou chalupu v obci Dolní Paseky. Tato chalupa, postavená v roce 1875, je druhou nejstarší stavbou v obci a nabízí neopakovatelnou atmosféru.

Přístup autem je možný až k místu stání pro 3-4 auta, k dispozici je také přístřešek pro 2 auta.

Uprostřed zahrady teče potůček s pitnou vodou, který napájí menší rybníček a odtéká do místního potoka na okraji pozemku. Na zahradě je možnost chovu domácích zvířat – část zahrady je přizpůsobena a oplocena.

Chalupa má dvě podlaží a velkou půdu s možností využití pro nové místnosti. V prvním podlaží se nachází chodba s dřevěným schodištěm, místnost připravená na kompletní rekonstrukci, místnost s bojlerem s možností přestavby na koupelnu nebo technickou místnost, zadní místnost k uložení věcí a toaleta.

V druhém podlaží najdete prostornou světlou místnost, obývací pokoj s kuchyní, malou místnost přizpůsobenou jako šatnu (možno využít jako menší pokojíček), ložnici a koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Voda je rozvedena ze studánky, která se nachází přímo ve sklepě. Topení je zajištěno kamny na tuhá paliva a elektrickými přímotopy s keramickou výplní, v koupelně je elektrický žebřík. Elektrika je částečně nová, okna a dveře jsou plastová a nová. Odpad je veden do septiku.

Tato chalupa nabízí jedinečnou příležitost k vytvoření vašeho vysněného domova v krásném a klidném prostředí Dolních Pasek. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 57 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop